Podakovanie   otázka

Offtopic

Troska zvlastna tema ale nedalo mi to. :)

Chcel by som podakovat vsetkym ktori pomahaju nam zaciatocnikom ktori sa snazia nieco naprogramovat.

Tomas mas super stranku tvoje serialy su super(samozrejme aj ostatnych autorov) len keby ich bolo este viacej hodne veci som sa naucil priamo z nich a niekedy som sa na fore pytal zbytocne kedze skoro vsetko sa dalo najst v serialoch pre zaciatocnikov.

Dufam ze sa vam bude aj dalej darit rozvijat stranku a navstevnost sa bude len zvysovat.

Dakujem

dodo

nahlásit spamnahlásit spam 6 / 6 odpovědětodpovědět

I já bych chtěl poděkovat, všem na tomto webu :-)

Také bych rád poděkoval za Ocenění : "Linux guy - za propagaci Linuxu". Všiml jsem si toho až teraz :-) .

Díky

nahlásit spamnahlásit spam 0 odpovědětodpovědět

:) nechajme Linux Linuxom sme na stranke o VB.net od Microsoftu lebo sa to tu zvrhne zas na hadku.

Este by som chcel poprosit autorov webu alebo aj ostatnych ktori vedia pisat a dobre vysvetlovat tak by mohli prispiet nejakymi zaujimavymi clankami o programovani vo VB.net

dodo

nahlásit spamnahlásit spam 0 odpovědětodpovědět

Nadpis:
Antispam: Komu se občas házejí perly?
Příspěvek bude publikován pod identitou   anonym.
  • Administrátoři si vyhrazují právo komentáře upravovat či mazat bez udání důvodu.
    Mazány budou zejména komentáře obsahující vulgarity nebo porušující pravidla publikování.
  • Pokud nejste zaregistrováni, Vaše IP adresa bude zveřejněna. Pokud s tímto nesouhlasíte, příspěvek neodesílejte.

přihlásit pomocí externího účtu

přihlásit pomocí jména a hesla

Uživatel:
Heslo:

zapomenuté heslo

založit nový uživatelský účet

zaregistrujte se

zavřít

Nahlásit spam

Opravdu chcete tento příspěvek nahlásit pro porušování pravidel fóra?

Nahlásit Zrušit

Chyba

zavřít

feedback