Dobrý den. Prošel jsem i související témata, ale asi jsem se v tom nějak ztratil, tak zkouším nové téma. Mám formulář, na něm zobrazuji vždy jeden záznam z jedné databáze (pomocí BindingNavigatorem tou databází procházím). pak mám pod tím DataGridView, kde potřebuji, aby se mi zobrazovala jen vybraná množina záznamů z jiné databáze v závislosti na tom, jaká hodnota je v jednom z těch horních políček. Proto jsem udělal ovladač události TextChanged a v něm naplním TableAdapter:
Private Sub IDTextBox_TextChanged(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles IDTextBox.TextChanged
Me.CenikyTableAdapter.PodlePartNo(Me.SpojovaBazeZboziDataSet.Ceniky, SText1TextBox.Text)
End Sub
Problém je, že datagridview se zobrazí se správnými daty až "o kolo později", tzn. až tehdy, když odejdu na nějaký jiný záznam... Takže buď bych potřeboval zjistit, jak v té proceduře nahoře občerstvit zobrazení datagridu nebo poradit nějakou jinou událost, kde by tenhle kód měl okamžitý účinek. Budu zauzlíkován, děkuji.
|