Děkuji všem za upřímně míněné rady. Odškrtl jsem inkriminované zaškrtávátko a opravdu se jednou podařilo aplikaci spustit. Udělal jsem úpravy formuláře, znovu uložil a ejhle, hláška se vrátila. Myslím, že to zaškrtávátko má souvislost s hláškou na začátku otevírání projektu, kdy VS hlásí, že projekt není "trusted" a teď to ignoruje, ale nemá nic společného s hláškou, která je stále stejná: Visual Studio could not copy a support file to this location: "\\Server\cesta\WinApplication\WinApplication \bin\Debug\WinApplication.vshost.exe". Please verify the path exists and is writeable. Cesta samozřejmě existuje, zapisovat do ní můžu (já ano, jestli VS, to nevím, jak zjistit). Soubor výše uvedený je samozřejmě tam také, má atribut archive, ale ani změna atributů na žádný atribut není k cíli vedoucí. No nic, řeším asi nesmysly, které mohou mít podstatu někde v chybce v naší síti místo abych se soustředil na tu aplikaci samotnou, kterou sice asi nejsem schopný naprogramovat, ale alespoň se o to musím pokusit. Popravdě, myslel jsem, že za to vytvoření aplikace nějakému studentovi zaplatím, ale překvapilo mně, že mnou nabízený obulus se studentům zdál málo. Odhaduju to tak na 10 hodin práce pro někoho, kdo VB zná. Samozřejmě že to může být hodně podceněný odhad, ale myslím, že jsem v tomto směru celkem soudný. Zvlášť s příchodem LINQu bych řekl, že je to pro všechny, kteří jsou šikovnější než já, celkem jednoduché. Díky za rady ještě jednou.
|